Донька політв'язня Віктора Шура: від батька надійшов лист із малюнками, у нього погіршився стан здоров'я
Поділитися:

Olga  Nalimova, донька в'язня Кремля Віктора Шура, написала на своїй сторінці, що від батька надійшов новий лист із малюнками. Здоров'я у Віктора погіршилося, додався ще й остеоартроз, не дає йому спати. "Ходжу на фізіотерапію з паличкою... Дай бог досидіти ці 2 роки", - йдеться у його листі від 8 вересня 2024.

За словами доньки, останні три Віктор Шур не отримує листів, тільки один прийшов аж через 2 місяці після надсилання у серпні. "Не хвилюйтеся за мене, все буде окей", - пише Віктор.

Віктор Шур так і не отримав назад від адміністрації свої пензлики, фарби, олівці, папір. Нині малює, чим може, на формате А5. Ось його нові малюнки - "Пташка" і пейзаж "Карпати" (взятий із фантазії). А на конверті - блакитні папуги.

Віктор Шур мешкав у Чернігові. 9 грудня 2014 Віктора затримали нібито за образу міліціонера і засудили до 15 діб арешту. Пізніше стало відомо, що його звинуватили в порушенні правил режимного об’єкта, але згодом перекваліфікували статтю на державну зраду. 8 жовтня 2015 Віктора засудили до 12 років колонії суворого режиму. Його утримують в Росії у Брянській області. Подробиці - на нашому сайті в розділі Бранці.

No items found.

Останні новини