⚖️ Вітаємо наших юристів і дякуємо, що продвожуєте цю працю!
Поділитися:

Вітаємо наших юристів і дякуємо, що продвожуєте цю працю!  Сміливо звертайтеся по їхню пораду, бо  Катерина Левченко та Людмила Шумкова надають безоплатні консультації для політв'язнів, цивільних бранців та їхніх родичів. І навіть повний правничий супровід.

Минулого року таких консультацій було надано аж 350, а  комплексний юридичний супровід, зокрема у суді, отримали 157 цивільних бранців, політв’язнів та їхніх родичів. За це та низку інших заходів наше ГО Об'єднання родичів політв'язнів Кремля відзначили на "Благодійній Київщині". І може ви не повірите, але працювала над цим особисто Катерина Левченко - це титанічна праця однієї юристки.  

Тоді за нашої правничої підтримки суд задовольнив вимоги за двома позовами Мінреінтеграції: експолітв’язня Євгена Панова та родини політв’язня Олександра Марченка.

А місяць тому за допомогою наших юристів нарешті визнали факт незаконного ув'язнення Григорія Сінченка і після років боротьби за сина, виїзду з Донбасу у 2014, виїзду з Харківщини у 2022 його мати, що продовжує самостійно боротися за сина, нарешті змогла отримати хоч якусь допомогу.

Інші заявники вже отримали та продовжують отримувати безоплатну допомогу в оформленні документів, які підтверджують статус особи, позбавленої особистої свободи внаслідок збройної агресії РФ проти України.

5 квітня 2023 року Катерина Левченко та Igor Kotelianets провели безоплатний тренінг для родичів та друзів цивільних ув'язнених та військовополонених на базі Київської школи прав людини та демократії. Під час заходу спікери дали конкретні рекомендації щодо того, як взаємодіяти з владою та отримувати якомога більше інформації стосовно ув’язнених, обговорили законодавство України про соціальний і правовий захист осіб, позбавлених особистої свободи та членів їхніх сімей.

Спасибі потужній юридичній команді Об'єднання родичів політв'язнів Кремля, яка невпинно бореться і за визволення, і за гідний соціальний захист політв'язнів, цивільних бранців і їхніх родичів!

Ця відзнака на Благодійний Київщині - ваша. А ми знаємо, що постійно робите набагато більше.  Цінуємо ваш внесок!

Якщо ви знаєте людей, яким потрібна юридична підтримка у взаємодії з державою для отримання допомоги після або під час незаконного увʼязнення окупантами, поділіться, будь ласка, нашим контактом. Ось покликання на анкету для юридичної консультації. Така допомога - повністю безоплатна.

No items found.

Останні новини