ГО «Об’єднання родичів політв’язнів Кремля» оголошує тендер з проведення фасилітованої сесії стратегічного планування
Поділитися:
Проведення фасилітованої сесії стратегічного планування, розроблення загальної стратегії розвитку організації та складання Стратегічного плану організації на період 2025-2027

 Громадська організація «Об‘єднання родичів політв’язнів Кремля» – неполітичний громадський рух, який бореться за звільнення рідних, що потрапили за московські ґрати внаслідок російської агресії. Організація відстоює їхні права та свободи як в Україні, так і за кордоном.

ГО «Об’єднання родичів політв’язнів Кремля» оголошує тендер з проведення фасилітованої сесії стратегічного планування, розроблення загальної стратегії розвитку організації та складання Стратегічного плану організації на період 2025-2027 роки.

Послуга замовляється в рамках програми: «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» від  ІСАР «Єднання».

Форма послуги – дводенна фасилітована офлайн сесія для розробки загальної стратегії розвитку організації із складанням підсумкового звіту та розроблення Стратегічного плану організації на 2025-2027 роки.

Загальний час фасилітованої сесії – 2 дні по 8 годин.Формат – офлайн. Додатково 16 годин дистанційного експертного супроводу.

У випадку, якщо проведення заходів офлайн неможливе, буде використано віддалені технології та онлайн-ресурси для забезпечення ефективності та участі всіх зацікавлених сторін з збереженням запланованих часових рамок.

Термін надання послуги – 1 місяць. 

 Вимоги до експертів:  
Експерт має бути верифікованим на home.ednannia.ua

Перелік документів, якінеобхідно подати

·       Резюме;

·       Лист зацікавленості вдовільній формі;

·       Попередній план проведення сесії стратегічного планування;

·       Цінову пропозицію (в гривнях);

·       Рекомендації  3-х організацій, що працювали з Вами раніше (в довільній формі або при наявностії скан-копії рекомендаційних листів);

·       Витяг із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців із зазначенням видів діяльності (дляФОП 3 група).

Критерії вибору постачальника послуг

1.    Досвід роботи на тему тендеру (проведення фасилітованої сесії стратегічного планування, розроблення загальної стратегії розвитку організації та складання стратегічного плану громадської організації).

2.    Надані рекомендації.

3.    Відповідність попереднього плану проведення фасилітованої сесії стратегічного планування потребам організації.

В результаті співпраці з експертом організація очікуєна наступні результати:

1.    Проведення дводенної фасилітованої сесії з учасниками із напрацювання матеріалів для подальшої розробки Стратегічного плану організації.

2.    Розроблений Стратегічний план організації на 2025-2027 роки.

 Орієнтовна цінова пропозиція – не більше 45 000гривень.

 Пропозицію та документи надсилати на електронну пошту: info@relativespp.org до 24 жовтня  2024 року. 

Тематики: Стратегічне планування в ОГС
Контактна особа: ІгорКотелянець, info@relativespp.org
Кількість учасників: до 15

Контакти

·       info@relativespp.org

Тема листа:   планування  стратегія  тендер      

 Керівнику ГО ОРПК Ігорю Котелянцю

 

No items found.

Останні новини