Показ документальних фільмів "Листи стійкості" про цивільних бранців на каналі Еспресо
Поділитися:

🟨 11 серпня, о 15:30 та о 22:00 на каналі espreso.tv відбудеться показ циклу короткометражних документальних фільмів "Листи стійкості (2024)". Фільм привертає увагу до незаконних викрадень та катувань цивільних у російській неволі.

Він розповідає три глибокі та зворушливі історії родин, родичі яких утримуються у російському полоні за свою проукраїнську позицію.Серед них – журналіст Сергій Цигіпа з Нової Каховки, колишній військовий Геннадій Щербань з Гостомелю та волонтер Червоного Хреста Юрій Кайов з Херсону.

🟨 Діти пишуть листи своїм батькам у полоні, аби їх почули. Ці листи разом із закликом до більш активних дій на підтримку українських цивільних, позбавлених волі державою-агресоркою, ми переслали до держав-учасниць Ради Європи, Комітетів ООН та найбільших міжнародних організацій.

Ці міжнародні злочини стали масштабним інструментом залякування мирного населення на окупованих територіях, тому так важливо поширювати свідчення постраждалих і продовжувати дипломатичний і політичний тиск на агресора.

No items found.

Останні новини