У Києві рідні цивільних бранців провели акцію "Третє літо в полоні"
Поділитися:

Родичі цивільних заручників просять про розголос: у Києві відбулася акція на підтримку незаконно ув'язнених громадян України, яких утримують і катують окупанти. Захід “Третє літо в полоні” зібрав близько 150 родин, до нього доєдналися  представники Координаційного штабу та Офісу омбудсмана.

Це був флешмоб на Контрактовій площі: родичі з портретами рідних підійнялися на колесі огляду, щоб люди, які проходять повз звернули увагу на них. Ведучою заходу стала активістка Олена Цигіпа, дружина журналіста Сергія Цигіпи, котрого незаконно засудили й досі утримують окупанти.

Родини цивільних заручників, безвісті зниклих та незаконно ув’язнених написали тисячі звернень до міжнародних правозахисних та гуманітарних організацій, дипломатів, консулів, представників української влади, дотичних до обмінів та повернення полонених.  І вчергове звертаються по допомогу: щоб привернути увагу української та світової спільноти до визволення з російських буцигарень цивільних незаконно ув’язнених, просять про поширення інформації про цю акцію.

No items found.

Останні новини